Pénzt rabolt egy 17 éves fiú Vésztőn

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Egy 17 éves fiú bement egy ismerőse házába Vésztőn, ahonnan pénzt vitt el. Többször megütött egy ott tartózkodó 16 éves fiút, aki megpróbálta megakadályozni, hogy a lakásból elvigye a pénzt. A rendőrség rablás miatt őrizetbe vette a 17 éves vésztői fiatalt.

Pénzt rabolt egy 17 éves fiú 2020. augusztus 23-án 3 óra körül egy vésztői házból. A fiú egyik ismerőse családi házához ment, de a 30 éves nő nem volt otthon. Az épületben két 8 éves gyermek és egy 16 éves fiú volt, aki vigyázott rájuk. Utóbbi fiatal ismerte a 17 éves fiút, ezért beengedte a házba. Miután bement az épületbe, átkutatta a konyhát és az egyik szekrényből kivett egy pénztárcát. Észrevette ezt a másik fiatal és megkérte, hogy tegye vissza oda, ahonnan elvette. Ezt a 17 éves fiú nem teljesítette és elindult a kijárat felé. A 16 éves vésztői fiatal az udvaron utolérte és megfogta a karját, hogy visszakérje az elvett pénzt.

hirdetés

Ekkor a 17 éves fiatal rátámadt a másik fiúra és többször megütötte, majd elment a helyszínről. A bűncselekményről érkezett bejelentés után a Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei azonnal intézkedtek és információkat gyűjtöttek a történtekről . A bejelentés után 56 perccel elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható vésztői fiatalt.

A rendőrség a 17 éves fiút rablás bűntett elkövetésével gyanúsítja és őrizetbe vette. A bántalmazott 16 éves fiú könnyebben megsérült – írja a Police.hu.

 

Ez is érdekelheti: