Óvintézkedéseket vezetnek be a polgármesteri hivatalban

maszk, munka Fotó: Pixabay

Az ügyfelek és dolgozók egészségének védelme érdekében a Békési Polgármesteri Hivatalban 2020. szeptember 9-től kizárólag az alább ismertetett megfelelő óvintézkedések betartása mellett lehet tartózkodni:

  • Az ügyfelek csak korlátozott létszámban, a szájat és az orrot eltakaró eszközt (például orvosi maszk, sál, kendő) viselve, egymástól megfelelő (1,5 – 2 méter) távolságot tartva tartózkodhatnak a Polgármesteri Hivatal épületében található irodákban és ügyfélterekben.
  • A Munkatársak egyszerre egy ügyfelet fogadnak az irodahelyiségben, kivételt képeznek azon ügyek, amelyeknél több személy együttes jelenléte elengedhetetlen.
  • Kérik, hogy csak a legszükségesebb esetekben intézzék személyesen ügyeiket és a Polgármesteri Hivatalba belépve kérjük, használják a fertőtlenítésre kihelyezett eszközöket.
  • Kérjük, elsődlegesen a hivatal digitális platformjain, azaz ügyfélkapun, e-papíron, telefonon vagy e-mailben intézzék ügyeiket, személyes ügyintézésre lehetőleg csak feltétlenül szükséges esetekben kerüljön sor.
  • Személyes ügyintézésre előzetes telefonos időpont egyeztetéssel továbbra is lehetőség van, az alábbi telefonszámokon.

66/ 411-011, 66/ 411-377.

A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje változatlan.

Hétfő:           8.00 – 12.00       12.30 – 16.00

Kedd:                 —-                          —–

Szerda:         8.00 – 12. 00      12.30 – 18. 00

Csütörtök:           —–                     —–

Péntek:          8.00 – 12.00              ——


Kövessen minket Facebookon!