Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt Kevermesen

Baleset Fotó: Police.hu

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset Kevermesen, lopás gyanúsítottjának elfogása Békésen, és rongálás miatt történt rendőri intézkedés Orosházán.

hirdetés

Kevermes külterületén 2020. szeptember 15-én, 16 óra 30 perc körül egy személygépkocsi letért az útról és fának ütközött. Az autót vezető férfit, akinek nincs jogosítványa és a gyanú szerint ittasan vezetett, súlyos sérüléssel vitték kórházba a mentők.

hirdetés

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2020. szeptember 15-én Békésen, a Kubikos utcából előállítottak egy férfit, mert korábban ellopott egy mobiltelefont egy mezőberényi szórakozóhelyről. A közel százezer forint értékű készüléket lefoglalták tőle és visszaadják a tulajdonosnak. A 24 éves békési férfi ellen lopás vétség elkövetése miatt eljárás indult.

Orosházán, az egyik sörözőben 2020. szeptember 15-én délután egy férfi hozzávágott a televízióhoz egy műanyag vizespalackot. A készülék tönkrement. A rendőrök a férfit előállították és az Orosházi Rendőrkapitányság rongálás miatt büntetőeljárást indított ellene.

Police.hu

hirdetés