Két balesetben ketten megsérültek Békés megyében

ittas, baleset Fotó: Police.hu

Személyi sérüléses baleseteknél helyszíneltek, és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

hirdetés

Békés megyében 2020. szeptember 23-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Berényi úton 11 óra 45 perc körül egy kerékpáros nő nekiütközött egy álló személyautónak. A balesetben a nő könnyebben megsérült.

hirdetés

Gyomaendrőd külterületén 17 óra 15 perc körül egy személygépkocsi kamionnal ütközött. A mentők az autó vezetőjét nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel vitték kórházba.

Két ittas járművezetéssel gyanúsítható férfival szemben intézkedtek a rendőrök 2020. szeptember 23-án Békés megyében. Békéscsabán, a Penza lakótelepről 17 óra 15 perc körül egy elektromos kerékpárral közlekedő férfit, majd 18 óra 45 perc körül Gádorosról, a Bajcsy-Zsilinszky utcából egy személygépkocsi-vezetőt állítottak elő. Mindkét járművezető alkoholt fogyasztott mielőtt elindult, ezt több légalkoholmérés is igazolta.

A rendőrjárőrök a békéscsabai kerékpáros ellen büntetőfeljelentést tettek. A gádorosi férfi ellen is büntetőeljárás indult, illetve ellene szabálysértési feljelentést is tettek a rendőrök, mert nem volt nála a jogosítványa.

Forrás: Police.hu

 

hirdetés