Két balesetet okozó járművezető is elhajtott a helyszínről Békéscsabán

Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Cserbenhagyás és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán.

Békéscsabán, a Hétvezér utca és a Dobozi út kereszteződésében 2020. november 17-én, 7 óra 45 perc körül egy személyautó vezetője nem biztosított elsőbbséget egy kerékpáros férfinak és összeütköztek. Személyi sérülés nem történt, de az autót vezető nő nem győződött meg arról, hogy történt-e sérülés, hanem elhajtott a helyszínről. A rendőrök rövid időn belül megtalálták a balesetet okozó járművezetőt, akit előállítottak a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. A rendőrség a 34 éves gyulai nő ellen cserbenhagyás gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Békéscsabán, a Szabolcs utcában 2020. november 17-én, 15 óra 45 perc körül egy autós áttért a menet iránya szerinti bal oldalra és nekiütközött egy másik személygépkocsinak. A balesetben senki nem sérült meg, de a balesetet okozó jármű vezetője elhajtott a helyszínről. A rendőrjárőrök néhány óra múlva a lakásán megtalálták a békéscsabai autóst, akinél a szonda alkoholfogyasztást jelzett. A 66 éves férfit orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték, majd ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatott a Police.hu.

hirdetés

Ez is érdekelheti:


Kövessen minket Facebookon!