Baleset és ittas vezetés miatt intézkedtek a megye rendőrei

ittas Fotó: Police.hu

Balesetnél helyszíneltek és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében 2020. december 2-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Mezőberényben, a Békési úti körforgalomnál 9 óra 30 perc körül egy nő a kerékpárját tolta át a gyalogos-átkelőhelyen. Egy személygépkocsi megállt, elengedte a nőt, eközben egy másik autó hátulról nekiütközött az álló járműnek. Azt nekitolta az idős nőnek, aki elesett, de nem sérült meg. A mentők az egyik gépkocsi vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.

hirdetés

Gyulán, a Bartók Béla utca és a dr. Adler Ignác utca kereszteződésében 15 óra körül egy személyautóval közlekedő nő nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és elütötte. A biciklis könnyebben megsérült.

Doboz külterületén 19 óra 30 perc körül egy tehergépkocsi megcsúszott, lesodródott az útról és felborult. A balesetben a jármű vezetője és utasa is nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. december 2-án 22 óra körül Békéscsabán, a Justh Gyula utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A 23 éves férfit a rendőrök előállították, majd miután a Békéscsabai Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene – írja a Police.hu.