Vége a várakozásnak: Megnyílt a békéscsabai McDonald’s

McDonald’s Békéscsaba, megnyílt a meki Fotó: Körös Hírcentrum

2015-ben búcsúznunk kellett, öt évvel később visszatért Békéscsabára a McDonald’s. A várakozásnak vége, Magyarország egyik legmodernebb étterme a mai napon megnyitotta kapuit a vendégek előtt.

hirdetés

Az étterembe lépve hatalmas monitorok fogadják a látogatókat, az érintőképernyők segítségével könnyedén leadható a rendelés. A drive-in résznél egyszerre két autó rendelését tudják felvenni. A járványhelyzet miatt egyelőre csak elvitelre rendelhető étel, a helyszíni elfogyasztás nem lehetséges.

hirdetés

Héjja János, az étterem tulajdonosa elsőként a Körös Hírcentrumnak nyilatkozott: „elmondhatatlan az örömöm, hogy egy ilyen csodálatos ékszerdobozt sikerült itt Békéscsabán, ilyen rövid idő alatt létrehozni. Külön öröm számomra, hogy 130-140 embernek tudunk munkát biztosítani ebben a felfordult világban” – fogalmazott.

Mint elmondta: három fronton történik a kiszolgálás. A vendégtér nyitva van, elvitelre tudják átvenni a vendégek a megrendelt termékeket. Az érintőképernyős felület segítségével könnyedén összeválogathatjuk az ételeket, a terminálnál bankkártyával, készpénzzel pedig a kasszánál lehet fizetni. Az autós kiszolgálás 0-24 órában fog működni, amint a járványhelyzet engedi. Emellett házhoz szállítás is lehetséges. Az étteremből a NetPincér alkalmazás segítségével rendelhetünk.

Az alkalmazás androidos készülékre innen tölthető le, iOS-es mobilokra pedig itt érhető el. Fontos, hogy a kiszállítás Békéscsaba teljes területén nem lesz elérhető: csak 10 perces körzeten belül.

A vendégek egy ismerős arccal is találkozhatnak majd, Hrabovszkiné Sóki Mariann az előző Mekiben 17 évig dolgozott és első helyettesként végzett. Ő az új étterem vezetője. Kérdésünkre elmondta: izgalmas hónapokon vannak túl, nagyon várták a nyitás pillanatát. A munkatársak betanítása Gyöngyösön és Kecskeméten történt, volt aki több héten át, de volt olyan is, aki több hónapon keresztül sajátította el feladatát.

Héjja János köszönetet mondott szerkesztőségünknek is, hogy közös játékunkkal fokoztuk az érdeklődést. Nagy szeretettel várnak minden kedves vendéget! A békéscsabai McDonald’s az Illésházi és a Jókai utca sarkán található.

 

Frissítve:

 

hirdetés