Gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a mosást a Bubbles

Miklovicz Bertold, Bubbles Békéscsaba Miklovicz Bertold, a Bubbles International Zrt. franchise szakértője / Fotó: Körös Hírcentrum

Hamarosan megnyílik Békéscsabán a Bubbles, mely már a cég 60. mosodája lesz az országban. A nyitás kapcsán Miklovicz Bertolddal, a Bubbles International Zrt. franchise szakértőjével beszélgettünk a rendszer működéséről a Körös Hírcentrum stúdiójában.

A Bubbles már 2013 óta működik Magyarországon, az első négy évben sorra nyíltak a fővárosban a mosodák. Majd a hálózat fejlesztésének finanszírozását a Wallis cégcsoport vállalta, és máig – a leendő békéscsabaival együtt – összesen 60 mosoda indult el az országban.

hirdetés

Az alapszolgáltatás részei a mosás és a szárítás, ezeket teljesen automatizált ipari gépekkel végzi a cég. Ez azt jelenti, hogy egy átlagos felhasználó az otthoni lehetőségekhez képest kétszer-háromszor akkora adagot tud kimosni egy időben. Egyszerre ki tudnak szolgálni céges és lakossági felhasználókat. A mosoda 0-24 órában nyitva van – ha nincs járványügyi korlátozás, és a méretekből adódóan töredékére csökken a tisztítási idő.

Lakossági szempontból a gépek nagy mérete segíthet például azoknál a textíliáknál is, amelyek az otthoni mosó- vagy szárítógépbe nem férnek be. Sportegyesületek és más cégek szintén rendszeresen keresik a Bubblest, ha nagyobb mennyiségű ruha, textília kimosására van szükségük. Legutóbb például a Ferencvárosi Torna Club jégkorongcsapata vette fel a kapcsolatot a mosodával. Különlegesség talán, hogy a Bubbles által biztosított illatot például rendszeresen nagyon jóra értékelik az ügyfelek. Minden mosószert a gépek automatikusan adagolnak, így ezt nem is kell magukkal hozzanak a mosodát választók.

Miklovicz Bertold, Bubbles Békéscsaba
Miklovicz Bertold, a Bubbles International Zrt. franchise szakértője / Fotó: Körös Hírcentrum

A Bubbles szempontjából minden városnak megvan a maga sajátossága. Békéscsabán például egy ózonos tisztítószekrényt is igénybe vehetnek az érdeklődők. Az ide behelyezett tárgyak, sportfelszerelések teljes szagtalanítását, fertőtlenítését végzi el a gép. De akár egy gyerekágy matracának, ágyneműjének együttes fertőtlenítésére is alkalmas. A járványhelyzetben ennek az eszköznek még inkább megnő a jelentősége. Viszont a Bubbles normál mosószere is tartalmaz virucid fertőtlenítőszert, a járványhelyzet miatt pedig külön bevezettek egy fertőtlenítő mosóprogramot is.

Amikor valaki új ügyfélként lép be a mosodába, érdemes először a falon lévő táblákat végigolvasnia, majd a rendszert vezérlő digitális felületen tud regisztrálni. Ezt érdemes megtenni, mert olcsóbb lesz a szolgáltatás. Ezután ugyanezen a felületen tudja a mosást elindítani. Kiválasztja a mosógépet, beteszi a ruhát, végül a digitális felületen keresztül kifizeti a szolgáltatást.

Letölthető applikációja is van a cégnek, fizetni ezen keresztül is lehet. Szárításhoz át kell pakolni a ruhákat a szárítógépbe, majd ugyanúgy kifizetni a programot. Az applikáció előnye még, hogy ha ezen keresztül indítják el a mosást a mosó- és szárítógépeken található QR-kód segítségével, akkor jelezni tud a telefonon keresztül, amikor lejár az adott program. Közben nyugodt szívvel magára lehet hagyni a gépet.

Általában egy-másfél óra alatt a teljes mosás és szárítás elintézhető. Ahogy feljebb írtuk, mosószer, öblítő automatikusan kerül a gépekbe, ezeket a legkisebb alergizáló tényezők figyelembevételével állították össze. Az elmúlt években erre vonatkozó panasz egyáltalán nem érkezett. A környezet védelme ugyancsak fontos szempont cégnél. Például a lakossági mosáshoz képest a Bubbles programjai fele olyan hosszúak, tehát az energiatakarékosság egyértelmű. Emellett a mosószerek adagolása is komoly számítások alapján, nem pedig érzésre történik, ahogyan azt sokan otthon tehetik.

hirdetés