Zöld fénnyel világított a közlekedőkre egy férfi Mezőberényben, keresi a rendőrség

határsértőt, Dombiratos, Gyula, Mezőhegyes, kamion, rendőrök, román, határsértőt, 12, határsértő, sarkad, vasútállomáson, Orosházán, sarkad, orosháza, békés, battonya, Határsértőket, rendőrség, kék hír, határsértőt Fotó: Police.hu

Mezőberényben, egy kereszteződésben a gyanú szerint zöld fénnyel világított a közlekedőkre egy férfi. A rendőrök keresik azokat a járművezetőket, akiket ez megzavart, veszélyeztetett.

hirdetés

A Szeghalmi Rendőrkapitányságon a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás azért, mert 2021. február 2-a és 2021. március 2-a között Mezőberényben, a Békési út és a Mikszáth Kálmán utca kereszteződésében a nyomozás eddigi adatai szerint egy férfi zöld fénnyel világított az arra közlekedők szemébe. A rendőrség várja azoknak a járművezetőknek a jelentkezését, akikkel ilyen történt, akiket ez megzavart. Azok bejelentését is várják, akik bármilyen információval rendelkeznek erről.

hirdetés

Bejelentést lehet tenni a Mezőberényi Rendőrőrsön (Mezőberény, Petőfi Sándor utca 12., telefonszám: 66/352-522) és a Szeghalmi Rendőrkapitányságon (Szeghalom, Kossuth tér 1., 66/371-555). Emellett a 112-es segélyhívón és a „Telefontanú” 06 80/555-111-es számán is a nap 24 órájában fogadják a bejelentéseket. A segélyhívószám és a „Telefontanú” is ingyenesen hívható.

 

Ez is érdekelheti:

hirdetés