Rablás miatt intézkedtek a rendőrök Orosházán

Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Orosházán, egy cukrászda teraszán akarta elvinni egy férfi egy nő telefonját és kézi táskáját. Amikor a nő és az egyik vendég megpróbálta visszavenni tőle azokat, erőszakosan viselkedett. A rendőrök a helyszín közelében elfogták az ittas férfit, aki ellen rablás gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak és őrizetbe vették.

Az egyik vendégtől akarta elvenni a mobiltelefonját egy férfi 2021. május 3-án 15 óra 45 perc körül Orosházán, egy cukrászda teraszán. A készülék tulajdonosa látta, hogy mi fog történni, ezért megfogta a telefonját. Ekkor a mobileszközt az ittas férfi ki akarta tépni a nő kezéből, de a készülék a földre esett. Ezután a nő kézitáskáját vette magához. Észrevette ezt egy másik vendég, aki a nő segítségére sietett és sikerült visszaszereznie a táskát. Harmadjára újból a telefont vette el, de a készülék tulajdonosa és a másik vendég együttesen vissza tudták venni az erőszakosan viselkedő férfitól.

hirdetés

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 31 éves orosházi férfit a rendőrök a bejelentés után néhány perc alatt a helyszín közelében elfogták. Az Orosházi Rendőrkapitányság nyomozói rablás elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást ellene és őrizetbe vették.


Kövessen minket Facebookon!