Harry Kane: Hatalmas lehetőség kapujában állunk

magyar válogatott, Foci Eb, foci, sport

Az angol válogatott 1966-os világbajnoki címe után ismét hazai pályán nyerhet nagy tornát.

hirdetés

Az első Euróoa-bajnoki cím kapujában, az angolok sztárja, Harry Kane éppen a szurkolók támogatását emelte ki a meccs előtti sajtótájékoztatóján. „Sorra döntöttük le az akadályokat az elmúlt hetekben. Azzal vágtunk neki a tornának, hogy megnyerjük és vasárnap este végre megnyílik erre a lehetőségünk. Láttuk a szurkolókat az utcákon, érzékeltük, hogy milyen szeretettel köszöntöttek minket a szállodáig vezető busz úton. Mindez még világosabbá tette, hogy hatalmas lehetőség kapujában állunk” – mondta.

hirdetés

Gareth Southgate angol kapitány a döntő előtt külön kiemelte, hogy csak tű pontosan felkészülve nyerhetik meg a trófeát. „Edzőként minden részletre ügyelned kell, a legfontosabb megfigyeléseidet pedig jó, ha csak a játékosaiddal osztod meg, és nem kötöd mindenki orrára.”

„Az olasz csapatnak fantasztikus játékosai vannak, a taktikai repertoárjuk remek, tapasztalt edző keze alatt dolgoznak. Ráadásul nagyszerű sorozatot építettek. De nekünk is megvannak az erősségeink, eddig is igyekeztünk azokra építeni és erre törekszünk a döntőben is” – fogalmazott a kapitány. Az Anglia-Olaszország Eb-döntő 21 órakor kezdődik Londonban.

hirdetés