Két baleset során ketten is megsérültek a megyében

Baleset Fotó: Police.hu

Baleset miatt helyszíneltek Tótkomlóson és Szarvason, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Gyulán.

Békés megyében 2021. július 17-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Tótkomlós külterületén 13 óra 30 perc körül egy motorkerékpáros lement az útról és elborult. A mentők a férfit nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel vitték kórházba.

hirdetés

Szarvas közelében 22 óra körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi hajtott az útpadkára, majd leesett a járműről. A balesetben súlyosan megsérült a szeghalmi férfi.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. július 17-én 10 óra 15 perc körül Gyula határában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A szabadkígyósi férfit a rendőrök előállították, majd miután a Gyulai Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene – írja a Police.hu.

hirdetés


Kövessen minket Facebookon!