Több kórházi osztály költözik Gyuláról Békéscsabára

békéscsabai, Réthy, Kórház, kórházi, kórházparancsnokok, Békés Megyei Központi Kórház, Réthy Pál, kórház, béremelés egészségügyi dolgozók Illusztráció: Körös Hírcentrum

A COVID-19 járvány negyedik hullámának betegszám emelkedése további betegút átszervezést tett szükségessé – olvasható a Békés Megyei Központi Kórház honlapján.

hirdetés

Mint írják, 2021. november 17-től a gyulai Kardiológiai Osztály (II. Belgyógyászati O.) és a III. sz. Gastroenterológiai Osztály (III. Belgyógyászati O) betegeinek ellátása a békéscsabai tagkórház belgyógyászati jellegű osztályain történik. 2021. november 17-én 08.00 órától a belgyógyászati sürgősségi nem covid ellátás csak a békéscsabai tagkórházban lesz elérhető. Októberben két átszervezést jelentett be a kórház, ezekről itt és itt adtunk hírt. Emellett nemrégiben bejelentették, hogy a tervezett, nem sürgősségi ellátások is szünetelnek Békéscsabán és Gyulán.

hirdetés

Az alábbi táblázatok tartalmazzák az áthelyezett fekvőbeteg ellátó osztályok elérhetőségeit.

A Pándy Kálmán Tagkórház aktív fekvőbeteg szakellátó egységei az alábbi helyszínekre költöztek a békéscsabai dr. Réthy Pál Tagkórházba:

hirdetés