Befejeződött a Karacs Teréz utca és a Széchenyi tér felújítása Békésen

Karacs Teréz, Békésen Fotó: Kálmán Tibor hivatalos oldala (archív felvétel)

A közelmúltban befejeződött Békésen a Karacs Teréz utcát és a Széchenyi tér egy részét érintő beruházás. Az útburkolat és a járda is megújult az érintett területeken.

hirdetés

“Városunk két, igencsak frekventált, sokak által használt közterülete is ünnepi díszbe öltözött. A karácsonyi hangulatot szolgáló elemek mellett az arra járók immár a felújított úttest és a térkő borítással megújult járda esztétikai élményét is megtapasztalhatják. A kényelmesebb és biztonságosabb közlekedést szolgáló felületek közel 40 millió forintos támogatásból és több, mint 7 millió forintos önerő hozzáadásával újult meg.” – írta hivatalos oldalán Kálmán Tibor, Békés polgármestere.

Polgár Zoltán alpolgármesterrel, a körzet önkormányzati képviselőjével a napokban bejárták a több mint 5000 négyzetméteres területet. Az itt tapasztalt színvonalas és gyors munka a kivitelező szakembereinek hozzáértését dicséri – tette hozzá Kálmán Tibor. Az ezzel kapcsolatos hivatalos teendők mellett mind a ketten, akárcsak Békés szinte valamennyi lakója, több személyes emlékkel is kötődnek úgy a Karacs Teréz utcához, mint az egykori főtéri ABC környezetéhez. Közös cél, hogy a jövőben még több, a mostanihoz hasonló beruházás valósuljon meg városunk különböző pontjain – írta a városvezető.

hirdetés