Ittas és engedély nélküli vezetés miatt intézkedtek a rendőrök

Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Békés megyében 2022. január 4-én személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. január 4-én 10 óra 15 perc körül Sarkadon, a Dobó utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A vésztői férfit a rendőrök előállították, majd miután a Sarkadi Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei előállítottak Csorváson, a Rákóczi útról 2022. január 4-én 9 óra 45 perc körül egy debreceni férfit. Tehergépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Debreceni Járásbíróság 2022. október 2-áig eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrkapitányság a 40 éves férfi ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény miatt eljárást indított és őrizetbe vette – írja a Police.hu.


Kövessen minket Facebookon!