Elakadt mentőautót szabadítottak ki a tűzoltók Gyulán

elakadt, 47-esen, mentő, pirotechnikai Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Körös Hírcentrum

Egy sárban elakadt mentőautóhoz hívták a tűzoltókat Gyulán, Szeghalmon pedig egy gyermek keze szorult egy radiátor mögé.

hirdetés

Az elmúlt napok szeles időjárása miatt a tegnapi napon még két esetben kérték a Békés megyei tűzoltók segítségét. Egy családi ház tetejére kúpcserepeket kellet visszahelyezni szerda reggel Szarvason, a Szent István utcában, valamint a délutáni órákban egy tetőkibújó ajtót kellett ereszcsatornából eltávolítani és a ház tetejére visszaszerelni Gyomaendrődön, a Rákóczi utcában. A szarvasi hivatásos és a gyomaendrődi önkéntes tűzoltók, dugólétra segítségével az ingatlanokban keletkezett károkat helyreállították. Az esetekkel kapcsolatban senki sem sérült meg.

Egy beteghez riasztott mentőautó akadt el szerda este Gyulán, a Csikoséri soron. A helyi hivatásos tűzoltók a sárban elakadt járművet kézi erővel kiszabadították. Az esettel kapcsolatosan senki sem sérült meg.

Egy gyermek keze szorult radiátor mögé tegnap este Szeghalmon, az Újtelep utcában. A helyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével a beszorult végtagot kiszabadították, majd a kisgyermeket átadták a mentőszolgálat munkatársainak. A mentőszolgálat elmondása alapján a gyermek csupán könnyebb sérüléseket szenvedett – írja a megyei katasztrófavédelem.

hirdetés