Balesetnél helyszíneltek, valamint ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

halálos baleset a 47-esen Fotó: Police.hu

A rendőrök balesetnél helyszíneltek Orosházán, valamint a 47-es számú főút Köröstarcsa és Körösladány közötti szakaszán, illetve ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek Békéscsabán.

hirdetés

Békés megyében 2022. február 23-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget. Orosházán, a Vásárhelyi utcában 13 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy másik autónak. Utóbbi jármű vezetője könnyebben megsérült. Fél órával később, ahogyan arról korábban beszámoltunk, halálos közlekedési baleset történt a 47-es számú főút Köröstarcsa és Körösladány közötti szakaszán, ahol egy személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti bal oldalra és frontálisan összeütközött egy kamionnal.

hirdetés

A balesetben az autó vezetője, egy 31 éves dévaványai férfi és utasa, egy 30 éves szintén dévaványai férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés során a Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei megállapították, hogy a balesetet okozó autósnak nincsen jogosítványa.

Békéscsabán, a Bojtár utcában 2022. február 23-án 4 óra körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és nekiütközött egy parkoló autónak. Szerencsére senki nem sérült meg, de a balesetet okozó jármű vezetője elhajtott a helyszínről. A rendőrök néhány órán belül azonosították és lakásáról előállították a 35 éves békéscsabai férfit, akit orvosi vizsgálatra és mintavételre vittek. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Police.hu

hirdetés