Elfogás Újkígyóson, Orosházán és Szarvason

Szarvason, közlekedési, kutya harapott, kék, rendőrségi, pénztárcát lopott, drogosok Vésztőn Illusztráció: Pixabay.com

Újkígyóson, az Öreg utcából 2022. február 23-án 9 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy újkígyósi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincsen jogosítványa. A 49 éves férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

hirdetés

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2022. február 23-án szabálysértési őrizetbe vett egy 31 férfit, mert Orosházán, a Csalogány utcában kitépte és eldobta egy ereszcsatorna tartóvasát. Az orosházi férfit a rendőrkapitányság munkatársai rongálással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

hirdetés

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2022. február 24-én 2 óra 15 perc körül Szarvason, a Martos Flóra utcában elfogtak egy csalás miatt elítélt öcsödi férfit, aki ellen a Szolnoki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 33 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg fogházbüntetése letöltését, ezért a rendőrök Szolnokra, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – írja aPolice.hu.

 

Ez is érdekelheti:

hirdetés