Zaklatta volt párját egy magyarbánhegyesi férfi, 9 hónap alatt 1631 alkalommal hívta fel

Mobiltelefont, telefon, zaklatás, telefonon zaklatta Magyarbánhegyes Illusztráció: Pixabay

Volt élettárs sérelmére elkövetett zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Battonyai Járási Ügyészség és vádiratában próbára bocsátás intézkedés alkalmazására tett indítványt egy 49 éves büntetlen előéletű magyarbánhegyesi férfi ellen, aki kitartóan háborgatta volt párját – tájékoztatta hírportálunkat dr. Berg Márta főügyész.

hirdetés

A férfi és a sértett nő korábban házastársakként, majd 2001. év során történt válásukat követően 2020 júliusáig – kapcsolatuk végleges megromlásáig – élettársakként éltek együtt Magyarbánhegyesen mindaddig, amíg a sértett a közös lakásból édesanyja házába költözött közös gyermekeikkel együtt.

hirdetés

A férfi 2020 júliusa és 2021 áprilisa közötti időben, a sértett akarata ellenére, abból a célból, hogy a sértett magánéletébe, illetve mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, őt napi rendszerességgel – alkalmanként naponta többször is –Magyarbánhegyes településen gépkocsijával követte, lakó-és munkahelyén azért, hogy a nőt számon kérje, vagy saját személyes problémáit vele megossza, őt személyesen megkereste, az utcán, a boltban ugyanezen célból megállította, valamint telefonon fölhívta. A férfi 9 hónap alatt összesen 1631 db hívást kezdeményezett volt párja irányába és 624 db SMS üzenetet küldött neki.

.

hirdetés