Angyalok szárnyalása: A fiatalok számára a legnagyobb elismerés a közönség öröme

Angyalok Fotó: Körös Hírcentrum

Liska Beáta, Farkasné Szabó Györgyi és Árgyelán Tibor már évek óta rendszeres résztvevői az Angyalok szárnyalása gálának. Mindannyian alig várják, hogy május 30-án végre ismét megmutathassák a közönségnek, mire képesek a színművészekkel, zenészekkel, kórusokkal karöltve.

Ahogyan arról már írtunk korábban, 2022-ben rendhagyó időpontban, de a korábban már megszokott és megszeretett fellépőkkel érkezik az Angyalok szárnyalása gálaest május 30-án. Mivel az elmúlt években a járványhelyzet nem tett lehetővé ekkora volumenű eseményt, az idei lesz a 10. jubileumi rendezvény. Összefoglalva és megmutatva az eltelt évtized sikereit.

hirdetés

Farkasné Szabó Györgyi, aki Liska Beátával és Árgyelán Tiborral a Békés Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Központ nappali ellátásának résztvevője, kiemelte, már nagyon várta, hogy a gála tiszteletére ismét szép ruhába bújhassanak, és egy fodrász varázsoljon a számukra csodás frizurát. A lemondások miatt a szöveget folyamatosan tudták gyakorolni, de idén lesznek benne új érdekességek. Györgyi és Tibor ugyanis a konferálásban vesznek részt.

Beáta számára azért volt különleges az az időszak, amikor gála nem volt, mert így folyamatosan gyakorolhatta az éneklést, ezzel pedig az álmait valósíthatta meg napról napra. Tibor csalódott volt, amikor a rendezvényeket nem tudták megtartani. Most már viszont rendszeres a gyakorlás, nagyon várják az estét, ez lesz a nyolcadik alkalom, hogy közösen konferálnak. Úgy véli, nagyon sokat adtak neki ezek az évek: változott a hozzáállása, alázatot, tiszteletet tanult.

Bea megosztotta, nagy elismerés mindannyiuk számára, hogy évről évre egyre magasabb színvonalú a gála és a társaik, a közönség számára örömet tudnak vele okozni. A munka gyümölcse folyamatosan beérik, még ennyi év után is. Azt is látják, hogy a közönség soraiban mindig vannak új arcok – tette hozzá Györgyi. Sokakkal el is tudnak beszélgetni a rendezvény után, illetve egy emlékkönyvben kedves sorokat is hagynak a számukra a nézők.

A teljes interjút itt meghallgathatják: