Ismét Mezőberénybe látogat a stunt motorosok színe-java

streetfighter Fotó: Körös Hírcentrum

Szeptember utolsó hétvégéjén újra megrendezésre kerül a Streetfighter Nap Mezőberényben, a Liget téren. 2022-ben már 16. alkalommal láthatja a közönség a legjobb, legügyesebb hazai stunt ridereket.

hirdetés

A fiatalabb korosztálytól kezdve a tapasztaltabb motorosokig idén is színes felhozatallal készül a Motorosok Baráti Köre Mezőberény Egyesület a Streetfighter Napra. Az előkészületek a rendezvény előtt több hónappal elindultak, a helyszín konkrét átalakítása pedig 23-án, pénteken valósul meg. Ekkor lesz a belvárosi utcából egy motoros pálya – árulta el Szikora András főszervező. A programok, edzések szeptember 24-én már délelőtt 9 órakor elkezdődnek.

hirdetés

Az esemény a közel két évtized alatt nemzetközivé nőtte ki magát, már legalább hét országból érkeztek látogatók – emelte ki a főszervező. A fellépők tekintetében több mint húsz motorost várnak, de a kétkerekű járművek mellett a riderek más érdekességekkel is készülnek majd. Annyi változás történik az idei évben, hogy az esti programok átkerülnek a köröstarcsai kikötőbe a mezőberényi, korábbi helyszín fejlesztése miatt. Idei újdonság ugyancsak, hogy egy elektromos rollert sorsolnak ki a rendezvény folyamán.

A Szikora Andrással készült interjú itt hallható:

A fellépők mindegyike nagyon várja már a mezőberényi találkozót

Négyesi Zsolt már gyermekkorában – akkor még nézőként – arról álmodozott, hogy egyszer fellép majd a Streetfighter Napon. Ez az álom pedig évről évre valóra válik. A vele készült interjú itt érhető el:


Borbély Kornél
számára ez a nap egy hatalmas buli, ami megkoronázza az egész szezont. Többek között ezért is várja ezt a programot. A vele készült interjút itt hallhatják:


Kötél István
Borbély Kornéllal közösen versenyez és vesz részt bemutatókon, így Mezőberényben is együtt kápráztatják majd el a közönséget. Az ő interjúja itt található:


Szabó Ákos
megosztotta, hogy a mezőberényi eseményen mindenki szabadon, örömmel motorozhat, hiszen nem a versenyen, a pontokért kell küzdjenek. A vele készült interjú itt hallható:


Angyal Zoli
nagyon sok szép emléket, élményt őriz az előző évek Streetfighter Napjairól. Szinte minden évben volt szerencséje ellátogatni a városba. Az ő interjúja itt érhető el:

hirdetés