Két 14 éves fiatal próbált ellopni három radiátort Vésztőn

Szarvason, közlekedési, kutya harapott, kék, rendőrségi, pénztárcát lopott, drogosok Vésztőn Illusztráció: Pixabay.com

Őrizetbe vételek, valamint lopás és kábítószer birtoklása bűncselekmények gyanúja miatt történt rendőri intézkedések.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2022. október 10-én őrizetbe vett egy békéscsabai férfit, aki ellen már több eljárás indult lopás és más bűncselekmények miatt.

hirdetés

A Gyulai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2022. október 10-én egy kétegyházi férfit vett őrizetbe. A 26 éves fiatalembert korábbi lopásai miatt közérdekű munkavégzésre kötelezték, de annak egy részét nem dolgozta le, ezért a Gyulai Törvényszék elrendelte a bíróság elé állítását és a fennmaradó közérdekű munka szabadságvesztésre történő átváltoztatását.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei előállítottak két tizenévest, akik a gyanú szerint loptak egy házból 2022. október 10-én délután, Vésztőn. Három radiátort próbáltak elvinni, de a szomszéd látta, hogy pakolnak ki az épületből. Tudta, hogy a tulajdonos nincs otthon, tartósan távol van, ezért hívta a rendőrséget. A két 14 éves fiatal ellen a rendőrkapitányság nyomozói büntetőeljárást indítottak.

Békésen, 2022. október 10-én reggel kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállítottak a rendőrök egy férfit. A gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála és növényi törmeléket, valamint növényőrlőt foglaltak le tőle – írja a Police.hu.

 

Ez is érdekelheti: