Muronyban jármű önkényes elvétel gyanúja miatt, Békésen körözés alapján intézkedtek a rendőrök

Orosházán, háziorvos, személyi sérüléssel, Okányban, kunágotai, Orosházi, templomból, Medgyesegyházán, Telefonokat, Körözött, közokirat, Gyulai, Könnyű, Lopás, Kutyatámadás, szarvasi, Orosházán, elütötték, közlekedési, ötmillió forintot, Dobozon, rablás, halálos munkahelyi baleset, Eleken, Kétegyházán, Szabálysértés, orosházi, Békés, Gyulán, Tótkomlóson. keresztanyját, Gyomaendrődön, rongált, gyermekét, Baleset, Békéscsabán, Vésztőn, Kábítószer, Szarvason, Gyomaendrődön, karkötőt, őrizetbe, ittas, Gádoroson, Békésen, sarkadon, kék, rendőr, rendőrségi, villogó Illusztráció: Pixabay

Három fiatal bemászott egy muronyi udvarra 2022. október 13-án 4 óra körül. Az udvaron parkolt egy kisteherautó, amely nem volt bezárva és az indítókulcs is benne maradt.

A járművet elvitték, kocsikáztak vele, majd a helyszín közelében ott hagyták. A Békési Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétel gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellenük. Emellett a nyomozók vizsgálják azt is, hogy hasonló vagyon elleni bűncselekményt követhettek-e még el.

hirdetés

A Békési Rendőrkapitányság 2022. október 13-án 16 óra 45 perc körül őrizetbe vett egy békési fiatalt, aki ellen hamis vád miatt az Orosházi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot.

hirdetés

Police.hu

hirdetés