Négy balesetnél helyszíneltek a Békés megyei rendőrök

Fotó: Police.hu

Békés megyében 2022. november 12-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

hirdetés

Gyulán, a Tiborc utcában 4 óra körül egy személygépkocsi nekiütközött egy kisteherautónak, majd egy ház falának. A balesetben a járművezető könnyebben megsérült, a budapesti férfi a gyanú szerint ittasan közlekedett, emellett a kábítószer-gyorsteszt is pozitív értéket mutatott.

hirdetés
Fotó: Police.hu

Mezőberényben, a Csabai utcai kerékpárúton összeütközött két biciklis, egyik súlyosan megsérült. Okányban, a Rákóczi utca és a Thurzó utca kereszteződésében 11 óra 30 perc körül egy kerékpáros férfi nem adott elsőbbséget egy autónak és összeütköztek.

Fotó: Police.hu

A mentők a szabálytalanul közlekedő férfit, aki a gyanú szerint ittas volt, nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel vitték kórházba.

Fél órával később Békéscsabán, a Kazinczy utca és az Illésházi út találkozásánál egy személyautó vezetője mulasztotta el az elsőbbségadást egy kerékpárossal szemben. Utóbbi járművel közlekedő könnyebben sérült meg.

hirdetés