Idén ünnepli 21. születésnapját a Csaba Center

Idén ünnepli 21. születésnapját a Csaba Center Fotó: Körös Hírcentrum

Mint minden évben, most is fantasztikus programokkal, a megye legnagyobb születésnapi bulijával ajándékozza meg vásárlóit a bevásárlóközpont.

hirdetés

A 21. születésnap alkalmából november 19-én és november 20-án két napos, ingyenes programsorozattal várják az érkező családokat, gyerekeket, fiatalokat és az idősebb korosztályt is. A folyamatosan fejlődő bevásárló-és szórakoztató központ idén is sok új üzlettel gyarapodott, újult, bővült. A hagyományokhoz hűen, a szülinap alkalmából számtalan szórakoztató és érdekes programmal várja a résztvevőket a bevásárlóközpont. A programok között mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. A szombati nap a bulizásról szól, vasárnap az ugrálásé lesz a főszerep.

hirdetés

November 19., szombati programok (10:00 és 18:00 óra között)

Pasenko bohóc (Varga Pál) ingyenes lufihajtogatásal várja a gyerekeket. Igénybe vehető az arcfestés, csillámtetoválás, valamint a programok között szerepel a sakkszimultán Emődi Gyula sakkmesterrel. A nap folyamán a gyerekek találkozhatnak az életnagyságú Bing nyuszival, Chase kutyával a Mancs Őrjáratból, Minnie és Mickey egérrel.

A színpadon 9:30-tól elsőként a FitDance Center Tánciskola táncbemutatójával indul a szülinapi parti. 10.15-től a Kicsi Gesztenye Klub mesehőseit köszönthetjük, köztük Kicsi Gesztenyét, Lufipofit, Ollyt és Napsugarat. Vendégeik Mini és Max. 11.15-től A néma furulya című interaktív zenés mesét tekinthetik meg az érdeklődők Szilágyi Attila és Döge Csaba előadásában. 12.15-től Grünwald Norbert bűvészműsora tekinthető meg. 13.00 órától fellép a Premier Művészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola – Művészeti Pódiuma zenés, táncos produkciókkal. 16.00 órától a Szabad Torna SE tart bemutatót az aulában. 16.45-től az NRG Dance Cool Táncszínház hiphop táncelőadásával folytatódik a programok sora. 17.30-tól Petri Laci akusztikus koncertjén csendülnek fel főképp magyar slágerek. 18.30-tól ismét a FitDance Center Tánciskola táncosai pörgetik fel a hangulatot az esti koncertek előtt. Este 7 előtt 5 perccel, egy meglepetés vendéget köszönthetünk a színpadon: a Sztárban Sztár leszek című TV2 műsorban szerepelt Molnár Sándor érkezik a Csaba Centerbe, hogy egy élménybeszámolót tartson és személyesen is találkozhasson vele békéscsabai közönség.

19.00 órától a sztárvendég G.w.M rapper lesz, aki a YouTube csatorna a legnézettebb magyar előadója. A születésnapot G.w.M fellépése után egy fantasztikus élő koncert koronázza meg: 20.00 órától Horváth Tamás ad ingyenes élő nagykoncertet az aula színpadán. Igazán látványos és hamisíthatatlan koncertélményt fognak kapni a Csaba Centerbe látogatók ezen az estén. A több, mint egy órás koncert alatt a legnépszerűbb Horváth Tamás dalok fognak elhangzani, mint például a Meggyfa, az Emlékszem még júliusra vagy a Beléd estem. A programok házigazdája és műsorvezetője Dombovári Vanda lesz.

Idén ünnepli 21. születésnapját a Csaba Center
Fotó: Körös Hírcentrum

Születésnapi nyereményjáték:

November 19-én szombaton egy nyereményjátékra invitálja vásárlóit a Csaba Center. Aki 5.000 Ft felett vásárol üzletekben, az az információs pultnál a blokk bemutatásával és a Csaba Center applikációjában lévő egyedi QR kódjának beolvasásával Csaba Center Vásárlási Utalványokat és különböző ajándékokat nyerhet. Minden 21. résztvevő nyereményben részesül!

November 20., vasárnapi program

A születésnap második napján, november 20-án, vasárnap 10.00-18.00 óráig ingyenes ugrálóvárakkal, légvárakkal, trambulinnal, játéksarokkal várja a Csaba Center a gyerekeket és családjukat. Ezen a napon is lesz ingyenes lufihajtogatás, arcfestés, csillámtetoválás és sakk szimultán 10.00 órától 15.00-ig.

Költs, tölts, nyerj! nyereményakció

November 7 óta egy új nyereményjátékot indított a Csaba Center. A játék egyszerű: Vásároljon 5.000 Ft felett az üzletekben, regisztráljon a weboldalon vagy az applikációban, és töltse fel a blokkot a www.csabacenter.hu oldalra vagy a Csaba Center alkalmazásába. 1 blokkal minimum 50.000 Ft-ot, vagy akár 500.000 Ft-ot lehet nyerni. Az adott heti blokkokból a következő hétfőn kerül kisorsolásra az az 5 szerencsés nyertes, akik 50.000 Ft értékű Csaba Center Vásárlási Utalványt nyernek. A heti sorsolások időpontjai: november 21., 28., december 5.

A fődíjsorsoláson több, mint 1.000.000 Ft értékű Csaba Center Vásárlási Utalvány talál gazdára az alábbiak szerint:

1 x 500.000 Ft
1 x 250.000 Ft
1 x 150.000 Ft
1 x 100.000 Ft
1 x 50.000 Ft

A fősorsolás időpontja: 2022.12.19. hétfő. A fősorsoláson minden addig beregisztrált blokk részt vesz. A blokkokat itt lehet feltölteni: https://csabacenter.hu/nyeremenyjatek

A nyeremény átvételének feltétele a blokk megléte! A részletes játékszabály és adatkezelési tájékoztató itt érhető el: www.csabacenter.hu/hirek&akciok

A Csaba Center szeretettel várja Önöket a 21. születésnapi ünnepségsorozatán!

hirdetés