Őrizetben a késes gyilkos (VIDEÓ)

Őrizetben a késes gyilkos

Késsel támadt apjára egy férfi Magyarbánhegyesen. Az apa belehalt sérüléseibe, az emberölés gyanúsítottját a rendőrök négy óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

hirdetés

2022. december 7-én 11 óra 45 perc körül Magyarbánhegyesen, a József Attila utcában egy 25 éves férfi összeszólalkozott édesapjával. Egy harmadik férfi odalépett hozzájuk, meg akarta nyugtatni őket, de a fiú kést vett elő és mindkettőjüket megszúrta, az apját többször is. Az apa a helyszínen életét vesztette, a harmadik férfi az elsődleges információk szerint könnyű sérülést szenvedett.

hirdetés

A késelő elmenekült, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság „Körös” Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei azonban 15 óra 45 perc körül Békéscsabán, a vasútállomás várótermében elfogták. A 25 éves férfi kihallgatásán azzal indokolta tettét, hogy az apja rendszeresen ellenkezett vele, ezért haragos viszonyban voltak egymással.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az emberölés bűntett elkövetésével gyanúsítható magyarbánhegyesi férfit őrizetbe vette.

FRISSÍTÉS: 

hirdetés