Egy férfi kerékpározás közben arcon ütötte a volt élettársát Szabadkígyóson

kerékpáros baleset Orosháza Fotó: Police.hu

Gyulán és Orosházán kerékpárosok sérültek meg közúti közlekedési balesetben, Szabadkígyóson pedig egy kerékpározó nőt bántalmazott a volt élettársa.

Gyulán, a Dózsa utcán 2023. április 22-én 18 óra körül villanyoszlopnak ütközött és elesett egy kerékpáros. A nő, aki a gyanú szerint ittasan kerékpározott, könnyű sérülést szenvedett.

hirdetés

Orosházán, a Vajda utca és a Kohán utca kereszteződésében 2023. április 24-én 16 óra 45 perc körül egy kerékpáros a tábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget egy neki jobbról, a védett úton érkező személygépkocsinak és érintőlegesen összeütköztek. A biciklis férfi könnyebben megsérült.

Szabadkígyóson, az Ókígyósi úton 2023. április 23-án 14 óra 15 perc körül egy kerékpáros férfi arcon ütötte a volt élettársát. A nő is éppen kerékpározott, de meg tudta tartani az egyensúlyát, nem esett el. A férfi ellen közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárás indult és a Békéscsabai Rendőrkapitányság ideiglenes megelőző távoltartó határozatban tiltotta meg neki, hogy volt párját felkeresse – írja a Police.hu.