Elismeréseket adtak át a polgárőrnapon

polgárőrnap elismerések Fotó: Police.hu

Békés-Dánfokon rendezte meg a Békés Vármegyei Polgárőrök Szövetsége a vármegyei polgárőrnapot. A rendezvényen több polgárőr elismerésben részesült.

A Békés Vármegyei Polgárőrök Szövetsége 2023. július 22-én Békés-Dánfokon rendezte meg a XXI. Békés Vármegyei Polgárőr Napot. A rendezvényen részt vett és beszédet mondott Vörös Ferenc r. ezredes, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője. Megköszönte a polgárőrök segítő munkáját, a közrend és a közbiztonság fenntartását, erősítését. Kiemelte a rendőrség és a polgárőrség közötti együttműködés fontosságát.

hirdetés

A rendőri vezető a polgárőrségben végzett kiemelkedő, önzetlen tevékenységéért, a rendőrség munkáját segítő támogatásáért soron kívül előléptette r. főtörzszászlóssá Tímár József ny. r. törzszászlóst, a Polgárőrség Kötegyán elnökhelyettesét és Balogh László ny. r. törzszászlóst, a Mezőhegyes Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület tagját. Szent György emlékplakettet vehetett át Oláh György, a Battonyai Polgárőr Egyesület elnöke, Fehér János, a Békési Polgárőrség Közhasznú Szervezet tagja és Mazán Csaba, az Újkígyósi Polgárőr Egyesület tagja.

polgárőrnap elismerések
Fotó: Police.hu
polgárőrnap elismerések
Fotó: Police.hu

Police.hu