Több férfit őrizetbe vettek a vármegye rendőrei csütörtökön

őrizetbe, békéscsabán, kék, rendőrségi, ellenőrzés Fotó: Police.hu (illusztráció)

Határozat ellenére felkereste a feleségét egy férfi, miközben egy vita után a békéscsabai rendőrség eltiltotta ettől. Egy másik férfi érvényes jogosítvány nélkül vezetett Újkígyóson.

A tiltás ellenére kereste fel feleségét egy férfi 2024. szeptember 19-én 8 óra körül Békéscsabán. A Békéscsabai Rendőrkapitányság ugyanis egy nappal korábban egy családi vita után határozatban tiltotta meg neki, hogy a következő 72 órában a nővel kapcsolatba lépjen, az otthonukban felkeresse. A férfit a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják.

hirdetés

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2024. szeptember 19-én 12 óra körül egy személyautó vezetőjét ellenőrizték Újkígyóson, a Gyulai úton. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfinek nincs érvényes vezetői engedélye, mert nem végezte el az utánképzést, amire a büntetőpontjainak száma miatt kötelezték. A férfit őrizetbe vették és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2024. szeptember 19-én 12 óra körül elfogtak egy férfit, aki ellen a Budapesti VII. Kerületi Rendőrkapitányság hamis magánokirat felhasználása miatt, a Budapesti II. Kerületi Rendőrkapitányság pedig gazdasági adatszolgáltatás kötelezettség elmulasztása miatt körözést adott ki. A férfit előállították a rendőrkapitányságra és kihallgatták.

Police.hu