Nálunk járt a Deja-Vu együttes

Fazekas Ferenc, Makó Éva Tímea, Felföldi Zsolt / Fotó: Körös Hírcentrum

Nemrégiben nálunk járt a Deja-Vu együttes. A békéscsabai formáció tagjai meséltek nekünk az elmúlt hónapok történéseiről és a jövőbeli terveikről is.

A közelmúlt egyik legkellemesebb emlékeként gondolnak vissza a Sarasotai Magyar Fesztiválra, ahová tavaly októberében második alkalommal kaptak meghívást. Floridába nem minden nap jut ki békéscsabai együttes zenélni, így nagyon örültek a felkérésnek. A fesztivál olyannyira jól sikerült számukra, hogy egy helyi műsorszervező Miami-ba invitálta őket, ahol szintén fergeteges bulit csináltak.

hirdetés

2019 szeptemberében a Deja-Vu újra kilátogat Amerikába, ugyanis egy 6 hetes turnéra kaptak meghívást.

Fotó: Körös Hírcentrum

A zenekar kisebb szünetet tartott az elmúlt időszakban, de ez idő alatt is munkával teltek a napok. Több dalt újrahangszereltek, modernizáltak és így született meg legújabb szerzeményük is a Ne taszíts el! A dalhoz klip is készült, amit Sarasotában forgattak. Maga a forgatás ugyan nem volt betervezve, viszont ha már kint voltak, kapva kaptak az alkalmon és elkészítették a videoklipet.

Természetesen 2019-ben itthon is lesznek fellépéseik, rengeteg megkeresésük van, de egyelőre pontos dátumokat és helyszíneket nem tudtak mondani. Annyit azért elárultak, hogy a következő amerikai turnéjukon egy másik dalukhoz is forgatnak majd videoklipet, illetve akusztikus dalokkal is készülnek a rajongóiknak.

A Deja-Vu együttes tagjaival készült hanganyagunk itt meghallgatható:

hirdetés

Szóljon hozzá!

6 + 3 =