IV. Nemzetközi Rendőr Lovasverseny – 2018. szeptember 23.

Fotó: Lovasok.hu

Mezőhegyesen a Fiatal Fogatlovak Világbajnoksága után sem állhat meg az élet, ezúttal a rendőrlovak foglalják el a lovaspályát: ezen a településen idén már második alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Rendőr Lovasverseny és Konferencia szeptember 23-án 10 órától.

A Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. számára kiemelten fontos feladat a nóniusz lovak tenyésztése, hasznosítási lehetőségeinek felfedezése. Egyik ilyen terület a rendőrség, polgárőrség, ahol úgy tűnik, valóban be tudott illeszkedni ez a magyar lófajta. Kiváló idegrendszere, szervezeti felépítése alkalmassá teszi erre a feladatra. Talán ezért is nagyszerű helyszín a Ménesbirtok a

hirdetés

A rendőr-, valamint a polgárőr lovasok először egy díjugrató pályán mérik össze erejüket, majd egy ügyességi pályát kell teljesíteniük. Ez utóbbin természetes akadályok, és egyéb nehezített feladatok várják az indulókat. A megmérettetés igen látványos lesz, és a szervezők számos kísérő programmal készülnek a kilátogatóknak. A Készenléti Rendőrség Zenekarának koncertjét hallhatják, a Készenléti Rendőrség emellett technikai bemutatóval is készül, de lesz kirakodóvásár, és a mezőhegyesi ötösfogat is bemutatkozik.

Pontos helyszín: 5820 Mezőhegyes, Hársfa utca, lovaspálya

A részletes program a plakáton olvasható!

Szóljon hozzá!

+ 62 = 68