Baleset, ittas járművezetés és elfogás

baleset Fotó: police.hu

Baleset Békéscsabán, ittas járművezetés gyanúja Gyomaendrődön, és elfogás Orosházán.

hirdetés

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2018. október 21-én, 11 óra 30 perc körül Békéscsabán, az Andrássy út és a Petőfi utca kereszteződésében. Egy személyautó vezetője a kereszteződéshez érve nem adott elsőbbséget a neki jobbról érkező személygépkocsinak, és összeütköztek. A balesetben az egyik autó vezetője könnyebben megsérült.

hirdetés

Gyomaendrődön, a Szabadság térről, 2018. október 21-én, 18 óra 40 perckor előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett, és a szonda ittasságot jelzett nála. A férfi elismerte, hogy nem sokkal korábban töményet ivott. A rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérés eredménye ezt igazolta, ezért a rendőrök bevonták a férfi vezetői engedélyét, és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Orosházán, 2018. október 21-én, előállítottak a rendőrök egy 19 éves fiatalt, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja és a Debreceni Törvényszék is elfogatóparancsot adott ki garázdaság és más bűncselekmények elkövetése miatt. A fiút az Orosházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

10 + = 13