Öt közlekedési baleset történt Békés megyében tegnap

Fotó: Police.hu

Békés megyében 2018. november 20-án öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Sarkadkeresztúron, a Vörösmarty úton, 14 óra 45 perc körül egy személygépkocsi megcsúszott az úttesten, átszakított egy védőkorlátot, majd az út melletti kerékpárúton összeütközött egy kerékpárossal. A kerékpáros súlyosan megsérült, a személygépkocsi jobb első ülésén utazó férfi könnyű sérülést szenvedett.

hirdetés

Békéscsabán, a Sás köz és a Lencsési út kereszteződésénél, 17 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi elütött egy kerékpárúton szabályosan közlekedő kerékpárost. A nő könnyebben megsérült.

Gyulán, a Temesvári úton, 17 óra körül összeütközött három, azonos irányba közlekedő személyautó és az egyik autó utasa könnyű sérülést szenvedett.

Medgyesegyházán, a Gárdonyi utca és a Szondy utca kereszteződésében, 21 óra körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és az út melletti árokban állt meg. A balesetnek egy könnyű sérültje van.

Békéscsabán, a Kazinczy utca és az Andrássy út kereszteződésében, 21 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és összeütköztek. A kerékpáros férfi könnyű sérülést szenvedett.

Forrás: Police.hu

Szóljon hozzá!

70 − 66 =