Balesetek és szabálysértés miatt intézkedtek a rendőrök

szabálysértés Fotó: police.hu

Közlekedési balesetek, ittas járművezetés gyanúja, szabálysértés és közokirat-hamisítás miatt történt rendőri intézkedések.

Békés megyében, 2018. december 6-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Kondoros külterületén, 9 óra 30 perc körül összeütközött egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi. A balesetben hárman könnyebben megsérültek. Békéscsabán, az Urszinyi Dezsőné utca és a Deák utca kereszteződésében, 12 óra 15 perc körül egy kerékpáros férfi nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A kerékpáros férfi elesett és könnyű sérülést szenvedett.

Újkígyós külterületén, 2018. december 6-án 12 óra körül egy kisteherautó hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító személyautónak. A balesetben senki nem sérült meg, de a tehergépkocsi vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda, ezért a rendőrök az újkígyósi férfit előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre.

Füzesgyarmaton, az Ady Endre utcából, 2018. december 6-án 13 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség 2019. augusztus 2-áig eltiltotta a járművezetéstől. A Szeghalmi Rendőrkapitányság a 44 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

A gyulai közúti határátkelőhelyen, 2018. december 6-án 16 óra 45 perc körül egy román férfi kilépésre jelentkezett egy bolgár honosságú tehergépkocsival. Az ellenőrzést végző rendőrök megállapították, hogy a jármű műszaki érvényességét igazoló adatlap hamis. A 27 éves I. Mihailt ezért előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók közokirat-hamisítás gyanúja miatt kihallgatták.

Forrás: police.hu

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.