Feltűzték a szalagot a Harruckern végzős diákjaira

végzős diákok Fotó: Körös Hírcentrum

Az idei tanévben december 15-én tűzték fel 167 végzős eleki, szabadkígyósi és gyulai diákra a szalagot. A Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma végzős diákjai szakgimnáziumi, szakközépiskolai és szakiskolai képzésben vesznek részt.

hirdetés

Szakmájukat tekintve egészségügy, informatika, rendészet és kereskedelem ágazat, cukrász, szakács, pincér, eladó, asztalos, húsipari termékgyártó, kőműves, szociális gondozó és központi fűtés és gázhálózat szerelő, asztalosipari szerelő, falusi vendéglátó, konyhai kisegítő, sütőipari és gyorspékségi munkás, falusi vendéglátó és virágkötő szakmát szereznek majd az érettségin, szakmai vizsgákon a tanulók.

hirdetés

Czeglédiné Szappanos Anita, a tagintézmény igazgatója köszöntötte a végzős fiatalokat. Egy történetet osztott meg velük, melyben egy ácsmester élete utolsó munkájaként egy rossz minőségű házat épített. Erről később kiderült, magának építette. Az igazgató azt kívánta a diákoknak, hogy ne kövessék a mester példáját. Legyenek mindig jobbak, akarjanak mindig többet.

A rendezvény megnyitóját itt hallhatják:

 

Képgaléria:

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

45 − 43 =