Közel 600 gyermekrajz érkezett a pályázatra

Fotó: Police.hu

A „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” című pályázatra Békéscsabáról és a környező településekről érkezett alkotásokat értékelte a zsűri.

hirdetés

Az Országos Baleset-megelőzési Bizottság idén is meghirdette a „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” című rajzpályázatát. Ennek témája ezúttal a vezetés közbeni mobiltelefonálás és a fülhallgató használatának veszélyei. A Békéscsabai Városi Baleset-megelőzési Bizottsághoz Békéscsabáról, és a Békéscsabai Rendőrkapitányság illetékességi területéhez tartozó településekről 9 óvodából 134, 12 általános iskolából pedig 456 rajz érkezett. Így 2019. február 25-én összesen közel 600 alkotást tekintett meg a zsűri, amelynek tagjai voltak: Novák Attila, a Békéscsabai Szakképzési Centrum tanára, Rakonczás Szilvia, a Békés Megyei Könyvtár igazgatója, Szabó Rita, a Békéscsabai Médiacentrum munkatársa és Kutyik Margit r. hadnagy, a Békéscsabai Rendőrkapitányság baleset-megelőzési előadója.

hirdetés

A pályázat békéscsabai fordulójára érkezett munkákból 2019. március 13-án 13 órakor nyílik kiállítás a Békés Megyei Könyvtárban. A tárlat ünnepélyes megnyitóján a Békéscsabai Városi Baleset-megelőzési Bizottság, a Békés Megyei Könyvtár és a Békéscsabai Médiacentrum díjazza a legjobban sikerült alkotások készítőit.

Police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

− 2 = 2