Betört az egyik kocsmába egy férfi Orosházán

poli, police

Zárás után betört az egyik kocsmába egy férfi Orosházán. A kasszából több ezer forintot vett ki, majd a hátsó vaskapun keresztül hagyta el az épületet.

hirdetés

Megszólalt egy zárva lévő italbolt risztója 2019. február 27-én 21 óra 20 perc körül Orosházán. A hangra felfigyelt a kocsma mellett üzemelő étterem egyik vendége. Szólt a vendéglátóhely dolgozójának és együtt átmentek megnézni, hogy mi történt. Ahogy körbejárták az épületet észrevették, hogy az egyik ablak be van törve. A vendéglátóhely alkalmazottja telefonon értesítette a kocsma tulajdonosát, aki azonnal a helyszínre sietett. A kiérkező rendőrökkel együtt alaposan átnézték a környéket és a hátsó fémkapu előtt egy ezüstszínű medált találtak. Az italozó üzemeltetője azonnal felismerte az ékszert, mert elmondása szerint azt ő rendelte az internetről az egyik vendégének, aki rendszeresen hordta is a nyakában.

hirdetés

A férfit egy hete kitiltotta a kocsmából, mert összeveszett vele. Az italozóban kamera is működött, ami rögzítette, amint a férfi magához vett több ezer forint értékű váltópénzt. Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei másnap, 2019. február 28-án 8 óra 45 perckor elfogták a lopással gyanúsítható 30 éves orosházi Cs. Gábort. A férfi a nyomozóknak elmondta, hogy előző este nagyon sokat ivott és nem emlékszik semmire. A bűncselekmény elkövetését azonban lehetségesnek tartotta, mert reggel mikor felébredt sokkal több pénz volt nála, mint amennyi előző este volt. A rendőrség Cs. Gábor ellen lopás vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

+ 64 = 71