Közlekedési balesetek, őrizetbe vétel és ittas járművezetés is volt tegnap

png rend poli, intézkedés, bűnügy

Három könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset, egy őrizetbe vétel és egy ittas járművezetés gyanúja miatt történt előállítás.

Békés megyében 2019. március 13-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsaba külterületén, 3 óra 45 perc körül segédmotor-kerékpárral elesett egy férfi. A mentők könnyű sérüléssel vitték kórházba. Tótkomlóson, a Luther Márton utca és a Széchenyi utca kereszteződésében, 13 óra körül összeütközött egy személygépkocsi és egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi. A motor vezetője könnyű sérülést szenvedett. Békésen, a Szarvasi utca és a Kinizsi utca kereszteződésénél, 14 óra 45 perc körül egy kerékpáros nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak. Összeütköztek és a 16 éves kerékpáros fiú könnyebben megsérült.

hirdetés

A Biharugra Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2019. március 13-án elfogtak egy férfit, aki ellen a Gödöllői Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. Csalás miatt büntetőeljárás van ellene folyamatban. A 25 éves férfit a Sarkadi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. március 13-án 21 óra 45 perc körül Szarvas külterületén, a 44-es számú főúton. Egy személygépkocsi vezetőjénél lett pozitív a légalkoholmérés eredménye. A férfit előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra, ahol két mérés megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

+ 30 = 32