Egy eltévedt bácsit kísértek haza a rendőrök

poli, police

Egyedi azonosító jel meghamisítása miatt intézkedtek a rendőrök Gyomaendrődön és egy eltévedt idős férfinak segítettek hazajutni Orosházán.

Békés megyében 2019. március 25-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyomaendrődön, a Kondorosi úton, 2019. március 25-én 10 óra körül igazoltattak a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az autón egy másik gépkocsira kiadott rendszám volt. A férfit előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre és egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene.

Orosháza külterületén, a 47-es számú főút mellett 2019. március 25-én 14 óra 30 perc körül egy rendőr felfigyelt egy út szélén ülő férfira. A 86 éves férfi elmondta, hogy kerékpárral hazafelé indult, de eltévedt és elfáradt, ezért leült pihenni. Nem sérült meg, orvosi ellátásra nem volt szüksége, de egyedül nem tudott volna hazamenni. Azért, hogy ne érje baleset, a rendőr hazavitte.

Forrás: police.hu

 

Szóljon hozzá!

12 − = 10