Remekül szerepeltek a tornászaink Kiskunfélegyházán

Fotó: Torna Club Békéscsaba

A hétvégén megrendezésre került a Matolay Elek Nemzetközi tornaverseny Kiskunfélegyházán.

Szujó Hanna a Torna Club Békéscsaba tornásznője új elemekkel kiegészítve gyakorlatait, már az első napon ugráson és felemáskorláton első helyen került a fináléba.

Az Ifjúsági Vidék bajnokság eredményét is ezen a napon hirdették ki. A II. kategóriában versenyző Szujó Hanna ugráson és felemáskorláton első, míg egyéni összetettben a második helyen végzett. A verseny második napján, a fináléban ugrása aranyat ért, a felemáskorláton a negyedik helyen végzett. Egyéni összetettben a negyedik helyen zárta a kétnapos versenyt.

Az idei év első versenye jó alkalom volt, hogy Hanna az új elemeivel kiegészített gyakorlatait bemutassa.

Makra Noémi, aki az I. kategóriában indult, a verseny első napján korláton 5., gerendán 1., míg talajon a 4. helyen kvalifikálta magát a döntőbe. A megmérettetés második napján sikerült két szeren javítani eredményén, hiszen korláton 4., talajon holtversenyben 2. lett, gerendán pedig szintén a 2. helyet tudta megszerezni.

Az I. kategóriában szintén békéscsabai Szabó Mónika ugráson és talajon is a 6. helyen végzett. Valamint az Ifjúsági I. o. Vidék Bajnokságon Sándor Roxána Lili talaj gyakorlatát a 3. helyre rangsorolták.

Szabó Mónika és Sándor Roxána Lili felkészítő edzői: Petrovszki Pál és Zsilinszki Tünde.

Gratulálunk az indulóknak és a helyezetteknek egyaránt!

 

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.