Remekül szerepeltek a tornászaink Kiskunfélegyházán

Fotó: Torna Club Békéscsaba

A hétvégén megrendezésre került a Matolay Elek Nemzetközi tornaverseny Kiskunfélegyházán.

hirdetés

Szujó Hanna a Torna Club Békéscsaba tornásznője új elemekkel kiegészítve gyakorlatait, már az első napon ugráson és felemáskorláton első helyen került a fináléba.

hirdetés

Az Ifjúsági Vidék bajnokság eredményét is ezen a napon hirdették ki. A II. kategóriában versenyző Szujó Hanna ugráson és felemáskorláton első, míg egyéni összetettben a második helyen végzett. A verseny második napján, a fináléban ugrása aranyat ért, a felemáskorláton a negyedik helyen végzett. Egyéni összetettben a negyedik helyen zárta a kétnapos versenyt.

Az idei év első versenye jó alkalom volt, hogy Hanna az új elemeivel kiegészített gyakorlatait bemutassa.

Makra Noémi, aki az I. kategóriában indult, a verseny első napján korláton 5., gerendán 1., míg talajon a 4. helyen kvalifikálta magát a döntőbe. A megmérettetés második napján sikerült két szeren javítani eredményén, hiszen korláton 4., talajon holtversenyben 2. lett, gerendán pedig szintén a 2. helyet tudta megszerezni.

Az I. kategóriában szintén békéscsabai Szabó Mónika ugráson és talajon is a 6. helyen végzett. Valamint az Ifjúsági I. o. Vidék Bajnokságon Sándor Roxána Lili talaj gyakorlatát a 3. helyre rangsorolták.

Szabó Mónika és Sándor Roxána Lili felkészítő edzői: Petrovszki Pál és Zsilinszki Tünde.

Gratulálunk az indulóknak és a helyezetteknek egyaránt!

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

− 3 = 4