Szarvason és Békésen is közlekedési balesetnél helyszíneltek

közlekedési baleset Fotó: police.hu

Békés megyében 2019. április 9-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Szarvason, a 44-es számú főúton 6 óra 45 perckor egy tehergépkocsi vezetője későn vette észre az előtte forgalmi okból lassító teherautót és hátulról nekiütközött. Az ütközés erejétől az elől haladó jármű nekiment az előtte már szintén álló teherautónak. A balesetben a középső jármű vezetője és utasa könnyebb sérüléseket szenvedett.

hirdetés

Békésen, a Széchenyi téren lévő kerékpáros-átvezetésen 2019. április 9-én, 14 óra körül úgy biciklizett át egy férfi, hogy nem adott elsőbbséget a neki jobbról érkező motorkerékpárosnak. A motoros azért, hogy elkerülje a balesetet fékezett, de eközben elesett és megsérült. A kerékpáros férfi megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A rendőrök még kora este megtalálták a 64 éves békési T. Ferencet, akit előállítottak a Békéscsabai Rendőrkapitányságra és segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: police.hu

 

Szóljon hozzá!

28 + = 38