Többször lopott a szomszédjában lévő lakatlan házból egy férfi Nagykamaráson

Fotó: Police.hu

Többször lopott a szomszédjában lévő lakatlan házból egy férfi Nagykamaráson. A dolgok egy részét eladta, a többit használta vagy elégette. A rendőrség büntetőeljárást indított ellene.

Lakatlan házból lopott egy férfi Nagykamaráson. Többször is átment a sajátjával szomszédos telken lévő házba és mindent összeszedett, amit eladhatónak vagy használhatónak gondolt. Először 2019 januárjában ruhákat lopott onnan. Februárban újra átment, kifeszítette az első lopás után lezárt ajtót és edényeket, evőeszközöket vitt el. Ezután áprilisban televíziót, szőnyegeket lopott a házból és betörte az udvaron álló személygépkocsi egyik üvegét. A tulajdonos mindhárom alkalommal észrevette a lopást, mindig le is zárta a feltört házat, de csak a harmadik eset után, 2019. április 9-én tett feljelentést. A nyomozók a férfinél tartott házkutatás során megtalálták és lefoglalták a lakatlan házból eltűnt dolgok egy részét, majd visszaadták azokat a tulajdonosnak.

A 26 éves férfi saját bevallása szerint a lopott tárgyak közül többet elégetett, illetve eladott. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást.

Police.hu

 

Szóljon hozzá!

+ 60 = 64