Baleset és ittas vezetés miatt intézkedtek a rendőrök

Fotó: Police.hu

Baleset Békésszentandrás és Lőkösháza külterületén, ittas járművezetés gyanúja Gyomaendrődön.

Békés megyében 2019. április 12-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békésszentandrás külterületén, a 44-es számú főúton 13 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi vezetője előzés után vissza akart térni a sávjába, de a kocsija megcsúszott az úton, árokba hajtott, majd egy fának ütközve állt meg. A balesetben a személyautó vezetője könnyű, még utasa súlyos sérüléseket szenvedett.

Fotó: Police.hu

Lőkösháza külterületén 17 óra körül történt baleset. Egy személyautó vezetője Lőkösháza irányából Elek felé tartott, amikor egy kanyarban a kocsi megcsúszott, letért az útról, nekiütközött egy vasúti átjárót biztosító fényjelző készüléknek, majd a tetejére borulva állt meg. Az autóban négyen utaztak, közülük hárman sérültek meg könnyebben.

Gyomaendrődön, a Kazinczy Ferenc utcából 2019. április 12-én 16 óra után néhány perccel előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett és az alkoholszonda ittasságot jelzett nála. A további mérések is megerősítették az ittas járművezetés gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Police.hu

 

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.