Mucsi Balázs marad a BSZC élén

Mucsi Balázs Mucsi Balázs / Fotó: Körös Hírcentrum

Dr. Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkár döntése alapján, a következő vezetői ciklusban is Mucsi Balázs koordinálhatja a Békéscsabai Szakképzési Centrum működését.

hirdetés

„Nagyon köszönöm a megtisztelő bizalmat, remélem rászolgálok a jövőben is! Hàlás vagyok mindazoknak akik buzdítással vagy építő kritikával formálták vezetői munkámat, általuk lehetek az aki vagyok! A BSZC sikere közös munka eredménye! Bizton állíthatom, hogy a kiváló munkatársak és a remek intézményen túli kapcsolatok emelték a BSZC-t a szakképzés élvonalába! Folytatjuk a megkezdett utat, s építjük közös jövőnket!” – fogalmazott Facebook oldalán Mucsi Balázs.

hirdetés

A szakképzés új lendületet kapott és egy új koncepció mentén halad tovább. Bevezetésre került a kancellária rendszer, minek köszönhetően egy teljesen új típusú vezetési struktúra jött létre. Átlátható és professzionális gazdálkodást szolgálja. A kormány célja, hogy a magyar fiatalok a munkaerőpiacon keresett szaktudással és képesítéssel kerüljenek ki a szakképzésből.

Mucsi Balás 2015 júniusa óta a BSZC főigazgatója, a mai napon bejelentett kinevezés kapcsán, újabb négy évre kapta meg a bizalmat. A BSZC régi-új főigazgatója megkeresésünkre elmondta, az eddigi munkája során egy nagyon jó kapcsolatot alakított ki a békéscsabai szakképzéssel, a kollégákkal, a várossal, és úgy gondolta, szívesen folytatná az eddigi munkát, ezért pályázott újra a posztért.

Hozzátette, a munka nem állhat meg, a jövőben is nagy feladatok előtt állnak. A Békéscsabai Szakképzési Centrumban végzett diákokra óriási igény lesz a jövőben, hiszen Békéscsabát és környezetünket is elérte az a fejlesztési kedv, amely tekintetében a szakképzés és a munkaerő utánpótlás egy olyan stratégiai pont lesz, amely mellett semmiképp nem lehet elmenni.

Hangsúlyozta, a BSZC továbbra is partnere marad a diákoknak, illetve azoknak a felnőtteknek, akik továbbképeznék magukat.

Kapcsolódó tartalom:

hirdetés

Szóljon hozzá!

24 + = 34