Rosszul lett egy idős férfi: járőröző rendőrök segítettek rajta

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2019. május 18-án 10 óra 30 perc körül Békéscsabán, a piacon látták, amint egy idős férfi rosszul lett. Azonnal odamentek hozzá, felültették és közben mentőt hívtak. A mentők a 80 éves férfit kórházba vitték.

Mezőberényben, a Madách utca és a Puskin utca kereszteződésénél, 2019. május 18-án 12 óra 15 perc körül egy kerékpárral közlekedő nő mellé hajtott egy férfi, kivette a kerékpárja kosarából a táskáját, majd elhajtott. A rendőrök néhány óra alatt elfogták. Kihallgatásán kiderült, hogy egy két nappal korábban történt bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítható. Akkor, szintén Mezőberényben egy lángossütő pavilont tört fel. A Békési Rendőrkapitányság a 19 éves mezőberényi férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

hirdetés

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. május 19-én 2 óra 30 perc körül Szarvason, a Szabadság úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett ittasságot az alkoholszonda. A férfit előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra, ahol újabb két légalkoholmérés eredménye lett pozitív. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Police.hu

Szóljon hozzá!

6 + 4 =