Őrizetbe vétel Orosházán, ittas járművezetés Telekgerendáson

őrizetbe Fotó: police.hu

Járművezetéstől eltiltott férfit vett őrizetbe a rendőrség Orosházán, és ittas járművezetéssel gyanúsítható autóst állítottak elő a rendőrök Telekgerendásról.

hirdetés

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2019. május 19-én szabálysértési őrizetbe vett egy orosházi férfit, mert motorkerékpárt vezetett annak ellenére, hogy az Orosházi Rendőrkapitányság 2019. április 24-én egy évre eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök Gádoroson, a Fő utca és a Darányi utca kereszteződésében igazoltatták, onnan állították elő. A rendőrkapitányság munkatársai a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

hirdetés

A rendőrségre 2019. május 20-án 1 óra 50 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a 47-es számú főút Békéscsaba és Csorvás közötti szakasza melletti árokban van egy személygépkocsi. A kocsiban senki nem ült. A rendőrök Telekgerendásról előállították a jármű tulajdonosát, aki a gyanú szerint néhány órával korábban megcsúszott a kocsival, árokba hajtott, majd kiszállt belőle és hazament. A férfinál az alkoholszonda ittasságot jelzett. Korábban már eltiltották a járművezetéstől, és kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt jelenleg is van folyamatban ellene büntetőeljárás. A Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el és vizsgálja a történtek körülményeit.

Forrás: police.hu

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

2 + 7 =