Több lopás miatt is intézkedtek

millió, őrizetbe, medgyesbodzási, telephelyről, kötegyáni, garázdaság, mezőberényben, közokirat, gyulán, kábítószer, police, csalás, lopás, körözés, ittas Fotó: Pixabay

Körözés alapján intézkedtek és lopás gyanúsítottjait fogták el tegnap a rendőrök.

hirdetés

A Békési Rendőrkapitányság 2019. május 28-án őrizetbe vett egy muronyi férfit. A 42 éves férfi ellen önbíráskodás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Békési Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot.

hirdetés

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. május 28-án elfogtak egy orosházi férfit, akinek a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság egy lopás bűntett miatt folyamatban lévő nyomozás során rendelte el a körözését. A 20 éves férfit átadták az ügyében eljárást folytató rendőrkapitányság képviselőjének.

Szeghalmon, a vállalkozói központ egyik raktárából, illetve konyhájából lopott 2019. május 28-án hajnalban egy férfi és egy nő. Több üveg italt vittek el és közben poharakat, üvegeket törtek össze, olajat öntöttek ki. A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei a páros tagjait előállították és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellenük.

Forrás: police.hu

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

88 − 79 =