Két tizenévesnek adott el pszichoaktív szert

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Lopási kísérlet és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűncselekmények gyanúsítottjait állították elő tegnap a rendőrök.

Köröstarcsán, a Deák Ferenc utcában, 2019. május 29-én 23 óra 15 perc körül egy férfi lopni akart egy lángossütőből. Betörte a büfé ablakát, de közben megzavarták, ezért elmenekült. A 44 éves köröstarcsai P. Zsoltot a rendőrök a közelben elfogták és előállították. A Békési Rendőrkapitányság lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást.

pszichoaktív
Fotó: police.hu

Az Orosházi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt büntetőeljárást indított egy 16 éves fiú ellen. Az orosházi fiatalember a gyanú szerint 2019. május 29-én egy 14 és egy 16 éves fiúnak adott el tiltott bódító hatású anyagot. A rendőrök az egyik fiúnál találtak zöld növényi törmeléket, amelynek a hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgáltatják meg.

Forrás: police.hu

 

Szóljon hozzá!