Két közlekedési balesetnél is helyszíneltek tegnap

közlekedési Fotó: police.hu

Két közlekedési baleset, egy szabálysértési őrizetbe vétel és két bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt történt előállítás.

Békés megyében, 2019. június 5-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Kardoskút külterületén, 8 óra 30 perc körül egy személygépkocsi árokba csúszott és fának ütközött. A balesetben a jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett. Kunágotán, a Rákóczi utcában, 20 óra 15 perc körül őzzel ütközött és könnyebben megsérült egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi.

hirdetés

A battonyai közúti határátkelőhelyen, 2019. június 5-én 14 óra 15 perc körül személygépkocsival kilépésre jelentkezett egy amerikai állampolgár. Az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a 63 éves férfi hamis vezetői engedélyt adott át nekik, ezért előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra. Az ügyben közokirat-hamisítás miatt büntetőeljárás indult és a nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták.

Medgyesegyháza külterületéről, 2019. június 5-én 10 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit. Segédmotor-kerékpárt vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség korábban eltiltotta a járművezetéstől. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a 20 éves medgyesbodzási férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

Orosházán, az autóbusz-pályaudvaron, 2019. június 5-én 12 óra 45 perc körül egy férfi erőszakosan viselkedett a jegykiadó fülkében dolgozó nővel és betörte a fülke műanyag ablakát. Az Orosházi Rendőrkapitányság a történtek miatt közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja miatt rendelt el nyomozást és a férfit előállították. Az eset során a nő nem sérült meg.

Forrás: police.hu

 


Kövessen minket Facebookon!

Szóljon hozzá!