Mentőápoló elleni erőszak és ittas vezetés miatt intézkedtek

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt Mezőberényben, ittas és bódult személygépkocsi-vezető előállítása miatt pedig Békéscsabán intézkedtek a rendőrök.

hirdetés

Mezőberényben, egy italmérő előtt, 2019. június 6-án 15 óra 45 perc körül egy ittas, sérült férfi megrúgta és megütötte a segítségére siető mentőápolót. Az ápoló könnyű sérülést szenvedett. A férfi ellen a Békési Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Békéscsabán, a Borjúrét utcán, 2019. június 7-én 0 óra 15 perc körül egy tolató személygépkocsi letért az útról és nekiütközött egy villanyoszlop beton részének. Az autót egy 20 éves férfi vezette, aki nem sérült meg és az ütközés után elhajtott a helyszínről. A rendőrök előállították, az alkoholszonda ittasságot jelzett nála és a gyorsteszt is kábítószer-fogyasztást mutatott. A férfi ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Forrás: police.hu

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

83 + = 88